Tystnaden – saknaden

linn

Det har varit tyst här på bloggen ett tag nu… Ibland stannar livet upp, och allt vänds upp o ner.. Det var så det blev för mig den 10 maj då min kära pappa gick bort. Dagen då chocken av smärta och saknad slog till med all sin kraft, och arbetet med att försöka förstå att det hänt…

Det är tufft o tungt. Dag för dag och steg för steg… Min farbror beskriver sorg som att sitta vid en strand där vågor av sorg slår in i mig. Ibland blir det lugnt – så kommer en ny våg…

Det känns! Men det måste kännas för att man ska ta sig igenom det. I sorg finns inga rätt eller fel. Utan varje individ finner sina sätt att hitta vägar att gå, hitta saker som ger en energi och hjälp på vägen. 

Jag älskar att fota, skriva, skapa…och det får jag göra här 💗 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *