Tan in a bottle från Maria Åkerberg

linn

Min absoluta favorit just nu vad gäller brun-utan-sol som jobbar gradvis, är: Tan in a bottle från Maria Åkerberg. Varför? Det kan jag gladeligen dela med mig av 🙂

Jag gillar olika slags brun utan sol, gärna de som är effektiva, ger gyllene färg, och helst även snabbt och klibbfritt… Men om jag inte ska använda dem utan vill jobba på färgen lite försiktigare och ”mildare” så är dessa produkter som jobbar gradvis perfekt. Särskilt så här i början av sommaren då jag är väldigt ljus…blek… Och då är denna ett guldkorn i brun utan sol-djungeln. Den är så bra!

Denna är lätt som en vanlig hudlotion vilket gör det ganska enkelt att få ett jämt och fint resultat, och går även in i huden lika snabbt som en bodylotion. Nyansen den ger är en varm gyllene färg, fin o naturlig. Du ser skillnad redan efter en omgång, och sedan kan du gradvis jobba upp den färg som du önskar. Antingen några dagar i rad för att få mer färg, eller med några dagars mellanrum om du vill ana den gyllene tonen. Och doften då? Ja men den luktar gott! Citrongräs…friskt och fräscht! Doften försvinner ganska snabbt, men just att den luktar gott och inte alls bus-doft…värt så mycket!

Som alltid med bus så får du snyggast resultat om du peelar huden innan, och även smörjer in torra områden med en vanlig bodylotion.

Naturlig, enkel, god doft, prisvärd, ekologisk – lättanvänd! Favorit!

Ca pris 169:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *