Endless Summer – Limited Edition från Maria Åkerberg

linn

Limited Edition av produkter är alltid lite extra roligt tycker jag, och lite jobbigt om man får den som storfavorit och blir svår att få tag på sedan… Om två dagar, den 9 juni släpper Maria Åkerberg en ny Limited Edition, nämligen – Endless Summer! (Älskar namnet…)

Endless Summer är en palett med fyra ögonskuggor i jordnära skimrande nyanser. Den ljusaste finns sedan tidigare i sortimentet men de andra tre är nyheter.

Dusty Rose – är en ljusrosa nyans. Fin även som highlighter och rouge. Warm Silk – vit skimrande nyans. Passar fint att lägga inne i ögonvrån.

Toffee – är en ljus, varm, guldbeige nyans. Så fint glow i den skuggan. Hazelnut – är en mörkbrun nyans med guld-skimmer i. Dessa två bruna nyanser är mina favoriter, de är verkligen så fantastiskt fina tillsammans! Kompletterar varandra så bra och jag får verkligen sommarkänsla av dem, gyllene, varma och fräscha!

En perfekt kombination av nyanser, en riktig sommar-mix! En palett som är perfekt att alltid ha med sig då den passar både dag & kvällstid!

Låt oss hoppas på en riktigt härlig sommar…

Maria Åkerberg Endless Summer 299:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *