Glo minerals Cream Stay Shadow Stick

linn

Hoppas ni hade en härlig Nationaldag igår!

Vill ni ha tips på en krämig ögonskugga? Som sitter hela dagen, inte fastnar i vecken och som är så lätt att lägga på… Då ska ni testa Glo Minerals Cream Stay Shadow Stick.

Denna ögonskuggspenna är krämig vilket gör den väldigt lätt att applicera. Den sitter en hel dag utan att ”ramla bort eller kladda ihop”. Väldigt pigmentrik så räcker länge. Dessutom har den inbyggd vässare – skönt!

Antingen kan du applicera skuggan över hela ögongloben, från franskant till globlinjen, och gärna sudda ut den lite försiktigt för ett naturligare intryck. Eller så kan du välja att använda den som en bredare eyeliner, måla på så nära fransarna du kan. Du suddar lätt ut den med fingrarna eller pensel innan den torkar. Funkar dessutom även som en primer för andra skuggor för att undgå att skuggan flyter ut.

Dessa två färger är Beam- den ljusa & Metro- den mörkare.

Smidigare ögonskugga får man leta efter! Fixad och klar på några sekunder, så har du en hållbar skugga resten av dagen!

Glo Minerals Cream Stay Shadow Stick 279:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *