Body Blur Skin Finish från Vita Liberata

linn

Tänk om man kunde hitta en produkt som var som ett foto-filter på huden, fast på riktigt… Som jämnade till skavanker, gav lyster och dessutom en gyllene, solbrun nyans…. Den finns!!! Tuben med ”mirakel-formulan” heter: Body Blur från Vita Liberata!

När jag först läste om den tänkte jag att det faktiskt låter för bra för att vara sant. Kan en produkt verkligen göra detta och på ett snyggt sätt? Svar ja. Denna Body Blur är som en förskönande makeup-produkt för hela kroppen. Photoshop in real life.

Body Blur Skin Finish är alltså en färgad Lotion som ger en omedelbar gyllene, solbrun färg. Ingen brun utan sol utan en solbränna som du tvättar av. I denna formula finns BB-egenskaper som är ljusreflekterande vilket skapar en illusion av en perfekt, jämn hudyta. Dessutom ett unikt Moisture Locking System som återfuktar huden i 72 timmar. Sheasmör & Aloe Vera mjukgör och ger ett lent resultat.

Applicera små, ärtstora, prickar och massera in med stora cirkelrörelser. Du ser hur du smörjer iom att den är färgad. Kan användas till både kropp och ansikte. Applicera sparsamt då den är effektiv och bättra på om du behöver. Glöm inte att tvätta händerna efter användning.

Jag kan säga att jag älskar denna produkt! Halleluja! Resultatet är fantastiskt fint! Hållbar! Färgen är perfekt! Huden blir ”hollywood-strålande”…! Vem säger nej till detta? Inte jag iaf! 🙂 Kommer att användas väldigt flitigt av mig i sommar!

Ca pris: 469:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *