Elemis pro collagen marine cream spf 30

linn

Det kan vara så att jag just nu använder den bästa ansiktscremen jag hittills, någonsin testat…Jag är ganska så säker på att jag tycker det.. Den har liksom allt en dagcreme ska ha; Elemis Pro-collagen Marine Cream SPF 30!

Det är fler än jag som gillar denna, uppenbarligen, då det säljs en sådan här creme var 9onde sekund…!! Helt galet. Jag läste detta innan jag testade och funderade vad det är som är så otroligt bra med denna? Vilka egenskaper är extra bra och vad gör den/innehåller den? Jag är alltid lite skeptisk tills jag sett/känt själv på en populär produkt. Har nu testat denna ett tag och jag kan nu ansluta till den hyllande skaran i världen.

Detta är alltså en dagcreme som använder sig av kraftfulla anti-age ingredienser tillsammans med SPF 30, för att skydda och förhindra för tidigt åldrande.

Konsistensen känns magisk! Som att smörja in sig med silke. Mjuk, len, lätt formula som glider på huden och en doft som är väldigt fräsch. Cremen sugs in i huden och lämnar en fin yta med lyster.

ELEMIS använder sig, i denna creme, av en helt ny teknologi vad gäller SPF och att samtidigt kunna bevara sin anti-age egenskap. Unika formulan använder sig av en teknologi där traditionellt UV-skydd kapslas in i en dubbel sfär som gör det möjligt att tillsätta lägre mängd solskydd, utan att kompromissa på effektivitet eller resultat.

Cremens aktiva ingredienser: Ginko Biloba– rikligt med antioxidanter som skyddar huden mot vardagliga påfrestningar som bidrar till hudens åldrande. Chlorella– rik på peptider, aminosyror och enzymer. Bekämpar ålderstecken och hjälper till att sakta ned nedbrytningen utav elastin och kollagen. Padina Pavonica- Medelhavsalgen som visat sig öka antalet av vattenattraherande glucosaminoglycans i huden.

Mikroniserat solskydd– Nästa generations UVA & UVB solskydd. En unik inkapslad blandning av naturliga UV-skyddd som ger en överlägsen känsla jämfört med traditionella solskydd. Ingen vit hinna på huden, inget ”igentäppande” i ansiktet. Känns och syns inte men skyddar perfekt!

Alltså en fantastisk anti-age creme som även har spf 30. I tidigare fall så har det här med solskydd i cremer inte funkat riktigt bra tycker jag, har inte varit hållbart från morgon till kväll, men här är det annorlunda. Fullgott skydd hela dagen! Älskar att jag inte behöver använda mig av flera lager creme på sommaren utan här har man allt i ett på bästa tänkbara sätt!!

Grym anti-age creme som ger enorm lyster och hälsosam hud! Dyr…men värd pengarna.  Den är dryg, räcker länge dessutom får du ju både vårdande dagcreme och solskydd i ett. Älskar den!

Ca pris 1245:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *