Eve Lom Kiss Mix

linn

Jag har ju en förkärlek till läpp-produkter. Glans, Balms, stift…En sådan som alltid har minst tre läppglans i väskan… ni är många som är som mig, det vet jag 😉

Nu har jag testat Eve Lom Kiss Mix för första gången. Varit så nyfiken på den lilla, smidiga, ”väskvänliga” produkten och haft ganska höga förväntningar då jag vet att många ger den högt betyg.

Eve Lom är ett läppbalsam med aktiva extrakt som ger skydd och återfuktar. Perfekt om du har riktigt torra och nariga läppar!

Zinkoxiden verkar som ett naturligt solskydd, fungerar som UV-skydd. Kinesiska mentolen kyler läpparna, och gör dom aningen fylligare. Bivax kapslar in fukten.

Detta läppbalsam finns i tre färger, jag har testat Demure som är en ljusrosa, nästintill genomskinlig nyans. Använd under andra läpp-produkter som en återfuktande, behandlande bas, eller enbart som ett vårdande glans.

Fräsch, uppfriskande och vårdande! Ett riktigt, riktigt bra läppbalsam! Läpparna blir riktigt mjuka och får riktig omvårdnad. Känslan av den kylande effekten känns väldigt skön. Storleken är så väskvänlig att jag alltid kommer att ha denna med mig. UV-skyddet gör den självklar i greklands-packningen!

Ca pris 175:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *