Nuxe Huile Prodigieuse OR

linn

Ok, det kändes lite som höst nu på morgonen…så därför gör jag allt jag kan för att hålla kvar sommaren! Och på lördag blir det Grekland för mig, längtar så otroligt mycket…för den här sommaren har ju inte varit den bästa..

Det finns vissa produkter som andas sommar mer än andra. Som är ett signum för sol o värme. Finns en särskild produkt jag tänker på som känns klassisk lyxig sommar…som jag använt flitigt och som jag packar med mig till grekiska ön.. Nuxe Huile Prodigieuse Or- guldolja!

Denna skimrande, torra guldolja är fantastisk! Vårdande, närande och ger huden en gyllene glöd. Glittret är så milt att det blir mer som ett skimmer, som ett guldstoft på kroppen. Vilket gör att den egna färgen fördjupas och huden får ett fint glow.

Oljan är torr vilket innebär att den inte kladdar. Innehåller en härlig blandning av naturliga ingredienser. Bl.a. Johannesört som lugnar huden, mandelolja och kameliaolja som tillför näring och lyster, gurkörtsolja som förnyar hudens celler. Vitamin E hjälper mot för tidigt åldrande av huden. Dessutom inga konserveringsmedel eller silikon.

Använd på kroppen eller lite i håret. Helt enkelt där du känner att du vill skimra lite extra 🙂

Ca pris 395:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *