Get brush Tan

linn

 

”The tan will fade but the memories will last”

Ja så är det sannerligen, minnena från Kefalonia bär jag varmt med mig i hjärtat och själen…men den solbruna nyansen börjar falna… Vilken himla tur att det finns kanonbra produkter att ta till, som kan underhålla färgen ett tag till! Eller hela kommande vinter…

Get Brush Tan är en brun utan sol i toppklass! Hör här; enkel att använda, torkar direkt, ger omedelbar färg, smidig att packa ned!

Denna brun utan sol är alltså en spray med tillhörande borste. Produkten är färgad vilket gör att du omedelbart ser var du har applicerat den och själv kan bestämma styrkan genom att bara applicera flera lager om du vill ha mer färg.

Borsten ska fuktas innan du påbörjar applicering. Fukta rikligt eller skölj försiktigt under kranen, men krama försiktigt ur överflödet. Spraya sedan formulan på borsten, på nära håll. Sedan så är det ”bara” att pensla på färgen där du vill ha den. Cirkelrörelser eller drag är vad du gillar bäst, eftersom du direkt ser hur resultatet blir kan du jobba dig fram med din egen teknik. Var lätt på handen och ta det lugnt. Låt sedan torka i ca 5 min innan du klär på dig.

Förpackningen är lyxigt guldig, både flaska & borste. Dessutom är den så smidig att man lätt kan packa med sig den utan att den tar så mkt plats. Sprayflaskan är påfyllbar, så det är bara att köpa refill när den tar slut.

Den är verkligen så bra som det låter! Var räddningen i sista minuten för mina ben till ett bröllop i somras. Snabbt resultat, inget kladd och lätt att bygga upp färg med. Liten förpackning men räcker längre än du tror!

Ca pris 495:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *