Tokyo matsuge

linn

Vet ni vad ögonfransar heter på japanska? Matsuge! Detta ord kan vara bra att lägga på minnet om det är så att du gillar bra, förlängande mascaror, för det gör du väl?!

Tokyo Matsuge Mascara är mascaran jag pratar om.

Ni måste testa denna mascara! Jag är nästan alltid ute efter volym vad gäller mascaror, men ibland så provar man på en annan variant och denna slås jag verkligen av! Den är grym vad gäller att ge längd! Så pass att jag kan vara utan volymen vissa dagar!

Vad är det som gör den så bra då? Borsten är smal och halvmåneformad, vilken lätt fångar upp fransarna i en böj och fördelar mascaran lätt. Jag brukar böja mina fransar med en franstång och sedan direkt applicera mascaran – fint böjda som håller hela dagen.

Formulan är fiberberikad med närande extrakt från grönt te och sakura (japanskt körsbär). Parfymfri. Den tas lätt bort med ljummet/varmt vatten, bara att skölja och den lossnar/smular av lätt utan att behöva ”ta i”. Gillas!

Kladdfri? Jajamen! Denna mascara tål regn, svett och tårar. Alla tre testade 😉 och inga pandaögon av någon!

Framröstad som bäst i test av en annan tidning, och jag förstår det verkligen!

Ca pris 249:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *