Antonio Axu Hårvård

linn

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Själv är jag galet trött idag…kan ha att göra med att jag halva natten sovit som Pippi Långstrump…då dottern vaknade av mardrömmar och absolut skulle somna om åt ”fel håll” i sängen…

Trötta morgnar är jag extra glad för fantastiska hårprodukter! Hittat ett torrschampo som blivit min nya favorit och ett värmeskyddande hårspray som håller vad det lovar. Antonio Axu!

 

Antonio Axu Dry Schampoo Blonde heter nya torrschampo-kärleken! Det här är ett torrschampo med ljust pigment i, ännu mer räddning just nu till utväxten jag har. Hjälper till att dölja den och får en fin o jämnare nyans på håret. Formulan är lätt och hjälper till med att absorbera överskottsolja i hår och hårbotten. Ger extra fyllighet, som dessa produkter brukar göra men utan att få en sträv känsla. Doften är riktigt god, lätt & fräsch. Finns för både brunhåriga och blonda hår!

Antonio Axu Heat Protection Spray. Värmeskyddande hårspray som skyddar håret från värme; fön, platttång, locktång… Gillar denna väldigt mycket. Ger en mjuk känsla. Tynger inte ner håret alls. Jag testade denna i helgen när jag lockade håret. Hållbarheten var riktigt bra.

Torrschampoot – bästa produkten! Dessutom gillar jag utseendet på produkterna – rena & lite lyxig känsla.

Ca pris. Torrschampo 149:- Heat Protection Spray 149:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *