Alpha Beta Glow Pads

linn

Hur många har klarat sig från höstförkylning? Inte jag…legat däckad i veckan. Så fruktansvärt trist… Att vara utan energi är aldrig roligt, och inte är det kul när det lyser ordet ”glåmig/grå” om en heller… Tur man har hjälp på traven 🙂

Har ni provat Alpha Beta Glow Pads från Dr Dennis? Serumpreparerad brun-utan-sol servetter!

Dessa små godingar är så bra på så många sätt. Brun-utan-sol i sig är ju bra bara det. Jag är ju en året-runt-användare av bus, så jag gillar ju alla smidiga lösningar och bra resultat som man kan få. Att man dessutom får ”mer på köpet” är ju underbart!

Dessa servetter innehåller AHA-syror som avlägsnar döda hudceller och peelar huden, vilket gör att du får ett jämt resultat. Det hjälper även till att verka porsammandragande. Sedan är de också preppade med vitamin A, C och E, som är antioxidanter och jobbar med att skydda huden och motverka ålderstecken. Finns även hyaluronsyra som återfuktar.

DHA- själva ämnet som ger den gyllene färgen, är mikroinkapslat i sojaproteinet i dessa servetter. Vilket innebär att det slussas ner djupt i huden och ger färg underifrån, precis som vid naturlig solning.

Dessa servetter finns i två styrkor. Alpha Beta Glow Pad Gradual Glow -light & Alpha Beta Glow Pad Intense Glow. Det är som det låter, en för dig med ljusare hy och vill ha en lättare färg. Den andra, Intense, passar dig som redan har färg och vill förstärka den.

Applicera på rengjord hud med cirklande rörelser. Går fint att gå över samma ställe flera gånger med servetten om ni vill ha en lite djupare färg. Glöm inte att jobba ner på hals och försiktigt ut på öron. Och glöm inte att tvätta händerna när du applicerat klart.

Jag har använt mig av den ljusare nyansen och är helnöjd med resultatet. Fin lyster, känslan av ren hud och väldigt fin nyans! Så otroligt smidiga att även ha med sig på resa, tar ingen  plats! Ingen doft! Rekommenderas varmt!

Ca. pris 459:-/förpackning 20st servetter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *