Weleda Kids

linn

Här kommer ett bra tips till er med små skatter hemma! För om det är så att ni har barn så vet ni hur rädd man är om dem. På alla sätt och vis.

Vad gäller huden hos barn så är de ju mycket ömtåligare och känsligare än vad en vuxens hud är. Viktigt är då att använda rätt produkter för att vårda och skydda istället för att riskera att torka ut huden. Min femåriga dotter har torr och lite känslig hud, så därför är vi noga med att vi alltid använder milda duschprodukter.

Weleda har kommit med en ny 2in1 Schampoo & Body Wash som är väldigt härlig. Dessa är ekologiska och rengör både hår och hud väldigt skonsamt. De innehåller bland annat kokos- och sockertensider som ger ett mjukt lödder och innehåller även vårdande mild sesamolja.

De finns i tre naturliga dofter:

Happy Orange – pigg apelsin

Very Vanilla – mjuk vaniljdoft

Lively Lime – fräsch lime.

Ekologiska, 100% naturliga och har 0% syntetiskt innehåll.

Vi gillar verkligen dessa. Rengör håret bra och skummar bra. Milda härliga dofter och min tjej älskar utseendet på produkterna!

Ca pris 69:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *