Purepressed blush Clearly Pink – Jane Iredale

linn

Hoppas ni haft en riktigt härlig helg! Dagen idag bjöd på strålande sol och iskalla vindar här på ön. Kylan som påminner mig om att det snart faktiskt är november…! Jag var iaf ute och sög i mig lunch-ljuset och fick rosor på kinderna.

Apropå rosor på kinderna så får ni inte missa Jane Iredale’s nyaste rouge i nyansen Clearly Pink.

Om det är så att ni gillar rosa rouge så är denna självskriven hos er! Denna ljuva, rosiga, fräscha bubbelgumsrosa nyans är söt som socker.

Jane Iredale’s PurePressed Blush är riktigt högpigmenterade. Behövs inte mkt på borsten för att få ett fint resultat, vilket också gör att produkten räcker länge. Rouget smälter in fint i huden och ger ett naturligt resultat.

Rouget innehar aningen guldigt skimmer, rätt mängd om du frågar mig. Jag gillar hellre lite än mycket i den frågan.

Silkeslen formula, sockervaddsrosa nyans & och en helt underbar guldig förpackning – en av mina rosa höstfavoriter!

Ca pris 329:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *