Brow Tamer – Pixi by Petra

linn

Måndag morgon! För er som inte vet det så är det stormigt här på gotland just nu…milt uttryckt så har vinden låtit ganska mycket inatt… Så pass att jag räknade med en o annan gren genom fönstret, men vi klarade oss! Om jag är trött idag…? Ja…

Vissa produkter är av sånt slag att man inte tror att man behöver dem, men när man väl testar dem så inser man att man absolut behöver den! Just en sån är Brow Tamer från Pixi by Petra.

Brow Tamer – är just som det låter, till för att tämja ögonbrynen. Detta är en genomskinlig bryngelé som hjälper dig att få en perfekt finish på dina bryn.

Utformad som en mascaraborste. Använd den efter att du fyllt i brynen eller bara som den är. Formar och borstar dina bryn och håller ”dem på plats” resten av dagen! Slipper ögonbryn som spretar iväg eller blir ”utsuddade” under dagen. Tycker denna Brow Tamer är toppen! Lätt att använda, fyller en bra funktion och dessutom är jag så svag för utseendet/färgerna på förpackningen!

Ca pris 179:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *