Brow Contouring Kit & Brow Shaper – Max Factor

linn

”She has fire in her soul and a killer pair of brows”

Vem vill inte ha det? Både och menar jag! Produkter som hjälper brynen på traven finns det en uppsjö av. Jag har hittat min favorit men är beredd på att utöka ”ögonbryns-garderoben” lite till, med Max Factor’s nyheter som kommer under nästa vecka. Brow Contouring Kit & Brow Shaper.

Brow Contouring Kit är en fyrfärgspalett, med tre mörkare nyanser och en ljus – highlighter.

Med dessa skuggor kan du skulpturera fram dina bryn. Formulan lägger sig jämnt på brynen, nyanserna är mjuka och naturliga, och den ljusaste nyansen gör sig fint som highlighter under brynen. Medföljande borste är snedställd och relativt lätt att jobba med. Bra hållbarhet!

Brow Shaper – är en indragbar ögonbrynspenna. Med denna kan du jobba fram ett resultat, smal topp som gör det möjligt att forma brynen med precision.

Udden är ganska hård vilket jag gillar, det är lätt att skapa den form man vill ha, samtidigt som formulan ändå är mjuk så det är lätt att bygga upp brynet. På den andra sidan finns en borste för att slutligen kamma till brynen.

Brow Shaper kommer i färgerna: Blonde, Brown, Deep Brown. Denna jag har är Brown. Om jag måste välja så är nog pennan min favorit…annars kan jag tänka mig att jobba med båda dessa….formen med Brow Shaper och ifyllnad med Brow Contouring Kit.

Ca pris. Brow Shaper 99:- Brow Contouring Kit 149:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *