Lip Plumper & PureMoist – Jane Iredale

linn

Fredag! Underbart va?! Solen skiner och jag myser hemma med min lilla tjej.

Har ni träffat på Paris och Gwen? Om inte så får ni veta vilka det är nu:

Det är nyheter till läpparna från Jane Iredale! Alltid lika roligt med produkter från det märket, de är så bra tycker jag!

Paris – är en ny färg på deras Lip Plumper. En djup rosa/lila- plommonfärg. Det här är ett krämigt stift som är baserad på sheasmör. Peptider, mint och ingefära bidrar till plumping-effekt. Extrakt från grapefrukt o citron exfolierar milt. Skön känsla på läpparna!

Gwen – känns ju som det ultimata ”jul-läppstiftet”, eller hur? Riktigt körsbärsröd! Detta är den nya färgen i PureMoist Lipstick-familjen. Dessa läppstift innehåller lugnande moringafröolja som tillför vitamin A och C. Extrakt från kaffeböna bidrar med skyddande antioxidanter. De oljor som finns är från avokado, apelsin och solros- mjukgör och vårdar. Från början har jag haft svårt för röda läppstift, på mig själv, men jag gillar verkligen denna! Ursnygg röd färg!

Hylsorna är smidiga och känns lite lyxigare. Enkelt att applicera! Och stort plus att ingen av dessa produkter ger torra läppar.

Ca pris Just Kissed Lip Plumper 299:- PureMoist Lipstick 269:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *