Bvlgari Splendida Jasmin Noir

linn

Dags att utöka doftgarderoben lite, som jag älskar det!! Kanske ni behöver tips på doftande julklappar? Här kommer den första!

Bvlgari har seglat upp och blivit ett av mina absoluta favoritmärken i parfymhimlen. Bvlgari Splendida Jasmin Noir heter min senaste förälskelse.

Bvlgari Splendida Jasmin Noir är en ny version av Jasmin Noir. Det här är en parfym som andas lyx… Kvinnlig, mäktig, sensuell…

Ultrafeminin doft av blommor som fångar upp den legendariska Damaskusrosen. Det intensivt rosablommiga hjärtat från Damaskusrosen blir mjukt och pudrigt av patchouli, Sandelträ, vetiver och mysk. En doft som framhäver de mjuka och yppiga sidorna hos drottningen av alla blommor, rosen.

Toppnot: Gardenia, Gröna noter. Hjärtnot: Jasmin Sambac Absolut, Sandelträ, Mandel. Basnot: Cashmeran, Patchouli, Tina bönor.

Parfymören Sophie Labbé ska ha gett denna parfym en mystisk och sensuell Touch – och det är precis så jag upplever den. Den känns mäktig fast samtidigt ljuv…En fantastisk ”vinter-parfym” med självsäkerhet i doften.

Doften, flaskan, förpackningen – beroendeframkallande!!

Ca pris Bvlgari Splendida Jasmin Noir 50 ml 935:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *