Tan Luxe – The Face

linn

Nu ni! Jag är ju en brun-utan-sol användare i allra högsta grad. Provat de flesta, inte alls alla, men väldigt många olika märken och formulas. Nu har jag testat ett nytt märke, och vet ni? Det är det bästa jag hittills har testat!! Både till ansiktet och kroppen, men nu först fokuserar vi på ansikts-produkten. Jag pratar om Tan-Luxe The Face!

Magiska droppar! Jag känner mig helt lyrisk över denna produkt, men det är för att den är en fullträff rakt igenom! En brun utan sol som  är så otroligt smidig att använda, som inte kan bli fel och som boostar huden!

Tan-Luxe The Face ger dig möjligheten till att skräddarsy din egen brun utan sol. Du blandar nämligen dessa droppar med din ansiktscreme, serum eller ansiktsolja. Väljer själv mellan 1-4 droppar, jag brukar oftast använda mig av två droppar. Blanda dessa med din produkt och smörj in ansiktet, precis som du gör i din hudvårdsrutin.

Dropparna innehåller även energigivande och utjämnande ingredienser: Moisture Balance Complex – hallonfröolja, Vitamin E och Aloe Vera. Dessa ingredienser tillsammans med bus ger din hud en riktig boost! Här pratar vi om ett resultat med lyster, jämnhet och gyllene nyans.

Odourlite Fragrance Technology minimerar den föråldrade brun-utan-sol doften. Jag tycker den är doftfri.

No streaks. No smells. No drama.

Bra sammanfattning. Det här är mitt solsken på flaska. Värd varenda krona! Finns i två färger; Light/Medium & Medium/Dark. Om ni ska ha en brun-utan-sol till ansiktet så måste ni testat denna! Jag kan lova att ni blir nöjda!

Ca pris 459:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *