Abercrombie & Fitch – First Instinct Woman

linn

Hej fina ni! Hoppas ni hade en härlig advents-helg! Min var kantad av stjärnor, lussekatter, regn och julskyltning. Mysigt men saknar snön…

Skrev nyligen om en stor favoritparfym från Bvlgari, och tänker nu fortsätta att tipsa er om en till! Den som blivit min absoluta ”varje-dag-parfym” just nu. En sådan som är fräsch, lätt och ändå ”talande”. Jag pratar om Abercrombie & Fitch – First Instinct Woman.

Jag hade aldrig testat någon parfym från Abercrombie & Fitch förut, och ärligt talat så hade jag inte överväldigande förväntningar på den utan var mer lite nyfiken… Nu kommer ni kanske få otroliga förväntningar på den av vad jag kommer att säga, och det med all rätt! För den doftar helt fantastiskt!

First Instinct inspireras av de första gnistorna som slås mellan två personer som möts för första gången. När två världar kolliderar och attraktion uppstår. En sekund som inte går att beskriva i ord…utan kanske i doft?

Doften är feminin, sofistikerad, lekfull och sensuell. Fräsch!!!

Toppnot: Magnolia, Grapefrukt Zest, Passionsfrukt.

Hjärtnot: Apelsinblomma, Orkidé, Näckros.

Basnot: Amber, Tonka böna, Musk.

En perfekt mix av noter som ger en helt egen doft. En doft som är lätt att bära, och som känns unik. Flaskan är rektangulär med en rundad sida, som gör att den känns feminin, och ljuvligt rosa färg.

Dofter är en sorts lycka för mig, och denna hör absolut till toppen av min doftgarderob!

Ca pris: 545:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *