Stress Positive Eye Lift – Dermalogica

linn

Det här med hudvårdsrutiner är nog den roligaste rutinen, annars tycker jag rutiner är ganska trista faktiskt…. Känslan av att hitta rätt produkter som uppfyller kraven och önskningarna är absolut inte lätt. Men när man väl hittar ”den” är det en fröjd!

Ögonprodukter är en av de viktigaste för mig, men även svår att hitta bra. Ni är nog många som redan använder den produkt som jag tipsar om nu, vilket jag förstår, den är lite av min räddning nu i mörkret. Dermalogica – Stress Positive Eye Lift.

Stress Positive Eye Lift är en kombinerad ögonmask och ögoncreme. Det här är en snabbverkande produkt som omedelbart känns kylande, lugnande och utslätande. Passar mig perfekt just nu, då tröttheten både känns o syns.

Denna creme appliceras med en metallapplikator. Och som jag älskar det! Denna metallapplikator känns sval mot huden vilket känns direkt uppiggande! Du känner dig mer vaken på en gång.

Nyckelingredienserna i denna produkt är: Fröextrakt från vild indigo – reducerar intrycket av mörka ringar & boostar lystern. Extrakt från havsvatten & arktiska alger – verkar svullnadsdämpande och utslätande. Jästextrakt – spänst & fuktgivande. Ger en lifting-känsla. Hyaluronsyra – i en mix av olika molekylstorlekar binder fukt i överhudens lager. Diglukosyl-gallussyra – samverkar med hudytan mikroflora av bakterier för att stärka hudens barriärfunktion.

Hur använder man denna produkt? Antingen så applicerar du en liten mängd runt ögat med den svala metallapplikatorn, såsom du applicerar ögoncreme, på benet runt ögonen. Eller…applicera ett generöst lager runt ögonen. Låt verka i 3-5 minuter. Massera sedan in resterande produkt eller avlägsna försiktigt överflödet med lätt fuktad kompress. Jag vill maxa och använda allt, så masserar gladeligen in resten med applikatorn.

Du kan även applicera under dagen som en extra boost, och perfekt att ha med under flygningar för att tillföra extra näring och fukt.

Kombinationen av ingredienserna i denna creme och den fantastiska applikatorn ger dig en superhjälte för den tunna huden runt ögonen! En räddning för trött, stressad hud!

För vem vill inte ha superhjältar i hudvårdsrutinen?!?

Ca pris: 699:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *