Too Faced – Gingerbread Man

linn

Tredje advent! Vad passar då bättre än ett tips på ett juligt läppstift?! Juligt? Ja, precis! För er som älskar pepparkakor, jul och hållbar färg på läpparna – ni får inte missa chansen att haffa denna limited edition:

Too Faced Melted Matte – Gingerbread Man. För er som inte är bekanta med Too Faced Melted Matte så är detta ett matt flytande läppstift som smälter på läpparna. Formulan är ganska tjock jämfört med många andra flytande läppstift. Vad gäller färgen och täckningsgraden så är den fantastisk. Räcker med en applicering och du har en jämn täckande yta. Hållbarheten? Sitter i många timmar!!

”Gingerbread Man” heter alltså deras limited edition nu inför julen. En nyans som är helt perfekt för dig som vill ha en röd färg. Och perfekt för dig som gillar doften/smaken av kakor/pepparkakor! För denna doftar nämligen precis så. Så god! 😋 Smaken försvinner dock när den kommit på läpparna, på gott och ont.

Förpackningen är ju bara så söt! Brun förpackning med julkänsla. ”Korken” är försedd med en mängd glada pepparkakor- och älskar man julen som jag gör, så blir man ju lycklig som ett barn av detta. Stoppar gärna med mig dessa pepparkaksgubbar i väskan var jag än går just nu.

Färgen ser först lite för brun ut för min smak men upplevs inte alls så när man får det på läpparna. Nyansen är en varm röd/brun färg som är väldigt fin. En riktig december-färg. Innehåller avocadoolja, vitamin E och Volulip- som bidrar till en plumpande effekt utan stickande känsla.

Lätt att applicera, använd toppen på applikatorn för att först applicera läpplinjen och fyll sedan på med den breda delen.

Gillar denna och ser redan fram emot att se vad de kommer med till nästa jul…

Ca pris: 225:- på Sephora 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *