Amelie Soie – Silisponge

linn

Som ni vet så älskar jag att testa nya produkter. Men något som är snäppet bättre är att få testa just produkter, men från ett nytt, för mig, märke. Det är så spännande så det kliar i hudterapeut-fingrarna. Och vet ni, det är precis det jag gjort nu; provat på två olika produkter/verktyg. Ni ska få veta mer om den ena nu…

Men vilket märke? Jo Amelie Soie! Bara namnet är så fint tycker jag…(ja lite förkärlek för ”Amélie” då min dotter heter det i andra namn och jag älskar fjärilar, som finns i deras logga…men det är något helt annat.. ) Amelie Soie – Beauty Essentials är framtagna av auktoriserade hudterapeuter. Noga utvalda material, hög kvalité och gedigen kunskap finns bakom deras produkter – de bästa kombinationerna för att lyckas! Allt från Beauty Pillow, Beauty Roller, Beauty Towel till Beauty Silisponge…

Detta är: Amelie Soie – Trio Make Up Silisponge. Makeup-applikator gjorda i PU.

Att arbeta in foundation med dessa svampar är en helt annan känsla än om du använder en ”vanlig” makeup-svamp. Ovant till en början, men sedan vill du inte vara utan dem! Finns bara fördelar med dessa. Den första skillnaden jag märkte var att jag behöver inte alls ta så mycket foundation som jag tidigare gjort när jag använt andra redskap att applicera med. Med denna silisponge så ligger all foundation uppepå, den försvinner inte ner i hål/borst eller vad det än må vara – inget spill! Alltså räcker din foundation längre!

Ytan är len och lite hal, vilket gör att den glider på huden. Lätt att jobba i cirkelrörelser för att få en jämn bas.

I denna förpackning finns tre olika modeller. Jag har fastnat mest för den ovala, men det är en smaksak. Den droppformade är t.ex. perfekt vid applicering runt ögonpartiet.

Och bland det bästa: hygieniska! Efter vare användning är det bara att tvätta dessa med tvål och ljummet vatten! Så lätt och torkar direkt! Ett bra alternativ för alla, men särskilt om du har problemhy.

Så…minimalt med foundation, härliga att jobba med och hygieniska! Tack!

175:- 

Tips: kika gärna in på deras hemsida och läs  ”Om Amelie” …fin, kärleksfull och otroligt intressant historia bakom märket 🦋 Amelie Soie – Secrets de beauté. www.ameliesoie.se 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *