Unite Liquid Volume

linn

När man provar en hårprodukt och inte tror sina ögon… Ni vet när man utbrister WOW!! Halleluja! Kan den vara så bra på riktigt?!? Är det sant?! Då blir man lycklig ända ner i hårrötterna!

Om ni aldrig upplevt det förut så kan jag lova att någon av er kommer att förstå mig om ni redan provat eller kommer att prova denna volym-givande produkt. För jag har faktiskt aldrig haft en bättre! Tadaa… Unite Liquid Volume.

Jag har alltid varit en av dem som önskat sig mer volym i håret, och mer hår också för all del… Minns hur glad jag blev när jag blev introducerad för ”dust” till håret för många år sedan, som jag använt flitigt sedan dess. Men nu har jag testat Liquid Volume, som tar volymen till en annan nivå.

Detta är alltså en volymuppbyggande spray. En spray som torkar på direkten, är helt viktlös och en matt finish. Spraya där du vill ha volym, vänta några sekunder, forma sedan med händer eller borste.

Passar alla hårtyper! Passar både torrt o fuktigt hår. Om håret är fuktigt, använd gärna värmestyling för att öka volymen.

”Räddaren i nöden”…”kommer aldrig vilja vara utan”…det är denna lilla flaska! Grym!

Ca Pris: 269:- 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *