Elemis pro-Collagen marine oil

linn

Fick frågan häromdagen vilken min bästa hudvårsprodukt är just nu. Behövde inte fundera så länge då jag just nu är så lycklig över min lilla ansiktsolja som jag har! Den gör underverk just nu för min vintertrötta, slitna, hud. Jag pratar om Elemis Pro-Collagen Marine Oil!

I denna lilla, söta, flaska med pipett finns den värdefulla oljan! Mineralrik olja som passar alla hudtyper. I denna finns en sammansättning av tre olika alger: Gyllene Tång, Padina Pavonica och Kelp. Jag är ett stort fan av produkter som innehåller alger, tycker alltid att dessa har stor positiv effekt på huden.

Återfuktning som gör ansiktet otroligt mjukt o lent. Vilket gör att torrhetslinjer jämnas ut. Fin lyster med hjälp av vallmofröolja. En helt fantastisk produkt i mitt tycke där man både känner och ser resultat!

Massera in 3-4 droppar över ansikte och hals morgon & kväll innan serum och/eller creme. Jag använder den enbart på kvällen, men har ändå fått fint resultat. Doften är ljuvlig! Om du är rädd att oljan ska kännas ”flottig” så behöver du inte oroa dig. Denna är så lätt och absorberas så bra! En underbar ansiktsolja!

Ca pris: 935:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *