Godmorgon med Ingefära-shots

linn

Någon mer som tar en morgon-shot? Gjorde precis en ny laddning ingefära-shots o fyllde upp en flaska. Så nu står den där i kylen, lagom för att kicka igång varje morgon med! Jag älskar det! Starkt, nyttigt och gott! Perfekt att boosta kroppen med nyttigheter i dessa bacill-tider, och fortsätt sedan året runt!

Så enkelt att göra och så nyttigt med ingefära, citron och honung!

200 gram färsk ingefära

2 citroner

1/2 dl honung

1 liter vatten

Tvätta av ingefäran och riv den sedan grovt med ett rivjärn, behåll skalet på. Lägg ner det i vattnet och värm upp. Koka på låg temperatur i 20 minuter. Sila sedan vätskan och låt den bli ljummen. Rör sedan ner honungen och pressa i de färska citronerna. Sila sedan vätskan en sista gång och häll upp på flaska! Nu har du din färdiga ingefära-shot! När det svalnat är det bara att ställa in i kylen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *