Face Stockholm Legacy Palette

linn

Visst är det skönt med helg! Var så efterlängtat av mig denna vecka!! Passade på att fira in helgen med ny ögonskuggspalette – härligt va?! Skuggor kan man aldrig ha för många av… Och det här med paletter är ju väldigt roligt, ”the more the merrier”…Men, det är inte alltid man är nöjd med precis alla skuggor i en palette, men ibland så blir det en fullträff! Min nya fullträff kommer från Face Stockholm – Legacy Palette. En limited Edition palette som hyllar fem av Face Stockholms bästsäljande pearl shadows.

Guldig dosa som både känns och ser lyxig ut! Härlig tyngd i handen, känns exklusivare. Innehållet är fem härliga nyanser som passar både dag o natt!

Paletten går från ljusa till mörka toner. Hudnära, nude, lite jordiga toner. Jag älskar alla fem! Superfina var för sig, och fantastiska att använda tillsammans!

Skuggorna har det ”perfekta skimret” i sig, inte för mycket och inte för lite. Utan det ger en lyftande, skimrande, fin lyster på ögonen. Passar alla åldrar!

Detta är för mig en idealisk bas-palette att ha. Finns alltid en eller flera nyanser som passar, och för att bygga på under kvällen.

En guldig favorit!

Ca pris 420:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *