Dermalogica Hydrablur primer

linn

Hoppas ni hade en fin kärleksfylld dag igår, såsom jag även önskar er alla andra dagar på året! ❤

Använder ni primer? En vän skulle häromdagen köpa en ny primer och frågade mig: ”om du måste välja EN! Vilken väljer du då?” Av de jag hittills testat så finns det en som blivit min absoluta favorit och som jag varmt kan rekommendera, och det är HydraBlur Primer från Dermalogica.

Här har vi en primer som är allt en primer ska vara. Denna gör så att huden ser jämnare ut. Huden blir lite ”blurrad”, som om man suddat ut och jämnat till. Slät! Känslan blir sammetslen, som ett barn. Mjuk, len och lätt. Formulan glider på, fjäderlätt, och smälter snabbt in i huden. Dessutom innehåller den hyaluronsyra som under dagen arbetar med att återfukta huden som i sin tur ger ökad lyster.

Perfekt bas för din makeup. Sminket sitter på plats hela dagen och makeup-resultatet blir snyggare! Hållbarhet och lyster i ett!

Jag är lite smått lyrisk över denna, för varje gång jag använder den förundras jag över hur pass bra den faktiskt slätar ut, plumpar ut, och ger en jämn yta. Vilket gör att den även funkar lika bra att använda enbart som en ”utjämnare” för ansiktet om man inte använder annan makeup.

Denna primer är väldigt dryg, så den räcker längre än du tror, håller vad den lovar och uppfyller ens primer-önskningar! Väl värd varenda krona!

Ca pris: 529:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *