Kerstin Florian Beauty

linn

Kerstin Florian känner de flesta till. Märket som står för yttre skönhet och inre hälsa, produkter med härliga, kraftfulla ingredienser och fantastiska spa-ritualer! Nu finns det även en kollektion veganska makeup-produkter, som blir en förlängning av hudvården. Visst låter det intressant?

Kerstin Florian Beauty består av Foundation, CC-Crème och Concealer. Dessa produkter har hudvårdande egenskaper, lätta i känslan och fin lyster.

Skin Renewing Foundation – är en lätt täckande foundation. Passar fint som en ”vardags-foundation”, med det menar jag att den är väldigt lätt, inte täckande. Känslan är riktigt återfuktande, lätt, lystergivande. Huden känns len och naturlig. Passar perfekt för dig som vill ha en lättare bas. Passar alla hudtyper. Huvudingredienser i denna är:

Extrakt från kinesisk snösvamp – ja vad är det? Det är en polysackarid som härrör från en kinesisk svamp. Detta extrakt innehåller naturlig hyaluronsyra som binder fukt.

Barkextrakt från persiskt silkesträd – det blommande körsbärsträdet är också känt som ”lyckans träd” och barken från trädet har länge använts inom örtmedicin. Den skyddar hudens kollagen och elastin vilket resulterar i lyster och att huden ser fastare och yngre ut

Betain – en aminosyra som utvinns av betor, ett ämne som kan absorbera och behålla fukt. Verkar lugnande på huden.

Brightening Concealer – är en fint ljusreflekterande concealer. Denna produkt är också otroligt lätt i formulan. Den glider liksom på huden, tunn. Perfekt till känsliga ögonområden, här har vi en concealer som absolut inte tynger ner eller lägger sig i rynkor o fina linjer, utan den är fjäderlätt och fint, ”lagom”, täckande. Huvudingredienser i denna är:

Extrakt från rödalg – en alg som är rik på antioxidanter och mineraler som hjälper till att bromsa cellernas nedbrytning. Återfuktande.

Extrakt från bovetekärnan – här finns mycket antioxidanter vilket leder till skydd av cellerna från skador orsakade av fria radikaler. Extraktet är spänstgivande samt förbättrar cirkulation och syresättning – bra om man är svullen under ögonen.

Matrixyl 3000 – en kraftfull peptidblandning som motverkar nedbrytning av celler.

Som ni hör så är dessa produkter fullproppade med värdefulla och nyttiga ingredienser. De fullföljer hudvårdsrutinen och fortsätter att jobba med huden under dagen. Jag älskar bara vetskapen av det! Gillar när man kan ta produkter ”ett steg längre”!

Ca pris. Foundation 499:- Concealer 295:- CC Crème 485:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *