Clean – Ultimate Beach Night

linn

Vinterns kallaste och mest snöiga dag! Magiskt vackert i Visby idag, galet kallt och otroligt mycket snö! Vad kommer jag då att dela med mig av idag…jo en underbar sommardoft…kanske inte det mest väntade just idag… Men snart är det ändå vår & sommar…

Älskar du sommar? Älskar du sommardofter? Älskar du parfymer från Clean? Ja men då så! Då ska du få se en härligt somrig nyhet här! En given plats i vårens doftgarderob! Önskar att ni även kunde få dofta…

Här har ni: Clean Ultimate Beach Night! Denna doft är en limited edition och släpps under vecka 12.

Doften är inspirerad av en sommarnatt vid stranden. En aromatisk doft av rökig drivved, havsdimma, ambra och blommiga noter. Somriga äventyr och glädje, förväntan…

Toppnot: Bergamott, Citron, Apelsin. Hjärtnot: Nattblommande Jasmin, Tuberos, Lila blomma. Basnot: Ambra, Vit Musk, Rökig Drivved.

Personligen är jag ju svag för dofter från Clean. Och denna är inget undantag. Den väcker en förväntan hos mig…kan redan nu, när jag doftar på den, få en känsla av sen sommar-eftermiddag, början på en oförutsägbar kväll. Ljus, glädje,  spänning och just sommar!

Ca pris: 495:- 60ml.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *