By terry glow expert duo stick

linn

By Terry! Lyx, kreativitet och modernitet är grundpelarna i makeupmärket By Terry. Och jag har aldrig blivit besviken på någon produkt jag hittills testat av henne. Inte denna gång heller. Glow Expert Duo Stick har nu, lagom till våren, kommit i tre nya nyanser. Så fina så fina!

Ni som redan har något av dessa Duo Sticks vet redan hur himlans bra de är att ha! Varför? Rouge, bronzer och highlighter i ett svep! Smidig och perfekt att alltid ha med sig.

Dessa sticks innehåller två kompletterande nyanser. En mörk och en ljusare, framhäva ansiktskonturer och ge lyster.

Motsatt sida av produkten innehåller en integrerad borste. Allt för att du enkelt ska kunna använda strobing-teknik. Och dessutom har du allt du behöver i en produkt. Du gör som så att du stryker på denna produkt t.ex. längs med kindbenet. Den mörkare nyansen där kindbenen går, framhäva ansiktskonturen, och den ljusare nyansen hamnar då som en highlighter. Använd sedan borsthuvudet och jobba i cirklar, ”blanda” ihop dem, så att de flyter ihop. Och du har gjort contouring/strobing på ett enkelt sätt. Det går även alldeles utmärkt att använda nyanserna var för sig; panna, näsa, haka, kindben…

Mjuk och krämig formula med massor av ljusreflekterande prismor. Väldigt lätt att arbeta med, skulpturerar och ger lyster! Ger ett fräscht intryck och med ”lagom” glow.

Jag har testat, från vänster: 5. Beach Glow & 4. Cream Melba.

Älskar smarta lösningar! Som desdutom är snygga på både utsida och insida! Dessa är givna i vår/sommar. Smidiga att alltid ha med sig ”on the go”!

Ca pris 489:- /st. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *