Maria Åkerberg Face mask black

linn

Ett litet torsdagstips på en riktigt bra rengörande ansiktsmask är Maria Åkerbergs Face Mask Black.

Detta är en riktigt djuprengörande ansiktsmask. En perfekt detox för huden som är i obalans. Denna mask innehåller aktivt kol. Aktivt kol har väldigt renande egenskaper genom att kolen drar till sig orenheter, talg, och miljöföroreningar, fungerar lite som en magnet. Samtidigt så lugnar kolet och skänker lyster. Förr användes aktivt kol till att rena vatten och behandla förgiftning, och denna egenskap har de tagit tillvara på i Face Mask Black.

Masken är riktigt svart, vilket gör det lätt att se var du applicerar den. Applicera på rengjord hud och låt sitta i ca 20 minuter. Tvätta sedan av och smörj in med lämplig creme. Denna mask kan färga av sig på textilier, så ha det i åtanke.

Naturlig lyster och ren och len hud! Har du väldigt känslig hud så kanske jag rekommenderar en annan, mildare mask. Men för er andra så är den perfekt om du letar efter en prisvärd, bra, rengörande mask!

Ca pris: 249:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *