Great Shape Contour Kit – Jane Iredale

linn

Fler härliga vårnyheter! Ja tack! På förmiddags-promenaden idag så sken solen från en blå himmel och fåglarna kvittrade…jag njöt!! Och sen kom det snö på em… Men, snart, snart är det vår på riktigt! Tur också att man kan gotta ner sig i härliga produkter…

Denna skönhet från Jane Iredale bör läggas på minnet. Se på den! Tycker den är såå fin! Utsidan glänser som en guldig spegel…svag för lite lyxigare förpackningar..

…och insidan är ”använd mig varje dag”-fin!  Detta är alltså Jane Iredale – Great Shape Contour Kit! Ett kit för dig som vill framhäva och skulptera ditt ansikte. Dessutom med hudvårdande ingredienser.

Detta Contour Kit innehåller tre färger. Contour, blush och highlight. Detta kit finns i två nyanser; Warm & Cool. Denna jag visar för er är: Warm. Highlighten – varm champagne, Blush – matt persika, Contour – varm mediumbrun. Framhäv, dölj eller skugga.

Fina naturliga nyanser att jobba med, som gifter sig fint med varandra. De är milda så du kan lätt få ett naturligt resultat. Dessa appliceras efter din foundation. Jag har jobbat mest med contouring i creme-form så jag fick ”öva in mig” några gånger på denna. Det är fördel att använda rätt penslar, såsom dessa två:

Överst har vi Blending/Contouring Brush. Detta är en stor vinklad borste av syntethår. En härligt mjuk borste som lämpar sig utmärkt till rouge, bronzer och contouring. Nederst har vi Contour Brush. Denna är en stor, platt, syntetborste. Tätt packade strån för att enkelt få till en kontrollerad contouring. Dessa borstar är bara så bra och så perfekta att jobba med till denna palette! Vill inte vara utan dem!

I förpackningen finns även en medföljande appliceringsguide. Sånt är plus i kanten!

Great Shape Contour Kit – champagne, persika och mediumbrun i en perfekt kombination. Denna ljuvliga dosa kommer att bli väl använd framöver!

Contour Kit – Ca.pris 579:- Blending Brush – 459:- Contouring Brush – 489:- 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *