Game Lighter Palette – By Terry

linn

Ok. Vi kör en palette till! Men denna gång fokus på ögon! En palette som jag kan sitta och ösa superlativ över… Oemotståndlig!

By Terry – Game Lighter Palette! En ögonskuggspalette I limited edition. By Terry fortsätter sin trygga bana hos mig, jag har aldrig någonsin blivit besviken på några av hennes produkter! Även denna en fullträff! Denna palette släpps i två utföranden. Pixie Nude & Fun´tasia.

Denna som jag har här är Pixie Nude! Detta är en palette med neutral toner med lite twist.

Tio nyanser av matta och skimrande skuggor, fint och lite lekfullt ”paketerade”. Nyanserna går från milda sandiga färger till aprikos och terracotta. Tanken är att varje nyans ska återspegla det vackra vårljuset och ger en solkysst glöd till ögonen.

Dessa nyanser är helt fantastiskt fina på huden! Mycket finare än vad det ser ut när man kikar in i palette, då jag från början tänkte att de såg lite trista ut…Men jag ändrade mig snabbt när jag testat dem. Naturliga nyanser. När man applicerar så smälter de in i huden. Fint pigment och sammetslena, som sitter på plats! Dessutom är den medföljande applikatorn så himla bra! Den är mjuk, men ändå kompakt så att det går lätt att applicera och jobba med den. För att vara en ”medföljande applicator” så får denna högsta betyg. Märks att inget lämnas åt slumpen vad gäller By Terry.

Kvadraterna i mitten av varje färg innehåller skuggorna med skimmer, nästan lite metalliska. Dessa behöver du inte lika mycket av då de är pigmentrika.

Testa skuggorna och lek dig fram. Använd dem var för sig, lager på lager eller blandade… Vågar nästan påstå att du kommer att älska dem!

By Terry – Game Lighter Palette Ca.pris: 549:-

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *