Lisbon Collection – OPI

linn

En vårresa till Lissabon, hur låter det? Åh…det hade jag inte tackat nej till. Någon som varit där? Det närmaste jag kommer är Collectionen Lisbon från OPI. Och det är inte fy skam, se själva…:

OPI’s vår & sommar-kollektion kommer i 12 härliga nyanser, och går under namnet ”Lisbon Collection”. Denna kollektion har hämtat inspiration från Lissabons färgsprakande rikedom. En stad som rymmer hela världens nyanser. Blomsterprakt, terrakottahus och havet…jag måste säga att de lyckats bra med att fånga just den känslan! Kan ana och ”känna” staden genom att fantisera mig bort med dessa färger… Milda cremiga nyanser, härligt röda, kulörta färger..

Lisbon Wants Moor OPI. Tagus in That Selfie!. You’ve Got Nata On Me.

We Seafood and Eat It. A Red-vival City. Now Museum, Now You Don’t.

Suzi Chases Portu-geese. No Turning Back From Pink Street. Made It To the Seventh Hill.

Tile Art to Warm Your Heart. Closer Than You Might Belém. Sun, Sea and Sand in My Pants.

OPI säljs i fler än 70 länder världen över. Mycket beror på den höga kvalitet dessa lack håller. Måste säga att OPI är de mest hållbara lack jag använder. Sitter så otroligt bra, även då jag någon gång glömt överlacket så sitter det röda lacket lika fint efter två/tre dagar. Lätt att applicera med sin breda pensel och täckande formula. Vissa av dessa lack täckte redan efter en applicering.

Ni kommer säkerligen att hitta någon ny favorit i Lisbon Collection! Och skulle ni inte göra det så finns det över 400 nyanser till att välja på hos OPI…

Ca. Pris 165:- st.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *