Miracle Contouring – Max Factor

linn

Här kommer en till nyhet för dig som vill framhäva dina vackra drag! Det vill nog de flesta av oss… Max Factor har kommit med en contouring-palette i creme-form – Miracle Contouring.

Se så snygg den är! Åtta härliga nyanser! Mörka, ljusa, varma & kalla. Nyanser som passar alla hudtoner.

Gillar att det är så många som åtta färger. Gör att det finns många möjligheter till ett fint resultat. Även bra att kunna variera efter årstid, då vi har en tendens till att ändra hudnyans vinter/sommar…

Konsistensen är så lätt! Både lätt på huden och lätt att arbeta med! Perfekt för dig som inte använt contouring förut. Jag applicerar helst med en pensel, men funkar lika fint med en beauty blender eller det du känner dig mest bekväm med att använda. Testa dig fram och hitta de nyanser som passar dig bäst.

Dessa fyra mörka är de som är till för Contour. Använd dem där du vill framhäva, jag använder de under kindbenen för att skapa en skugga, lägger även på sidan av pannan och längs med käklinjen. Tänk som om du ska rita en 3 :a, uppifrån pannan och ner mot hakspetsen.

De två till vänster används för att lyfta områden. Såsom t.ex under ögonen, övre delen av kinden. De två till höger används som highlight, passar perfekt längs med näsryggen och mitten av pannan.

På baksidan av förpackningen finns en illustrerad beskrivning där du lätt ser hur du kan applicera skuggorna.

Detta Contouring Kit är riktigt, riktigt bra. Bra kvalité och bra hållbarhet. Valmöjligheter! Dessutom är priset ”vänligt” så de flesta kan införskaffa sig denna godbit!

Ca. Pris 199:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *