Sorbetto Rosso – Escada

linn

Välkommen sommartid!! Så efterlängtat…!

Vad passar bättre än att titta/dofta närmare på årets sommarfling från Escada; Sorbetto Rosso!

Sorbetto Rosso är namnet på årets sommardoft, limited edition, från Escada. Escada var det första märket som lanserade dofter som bara varade sommaren ut. Jag själv har haft dessa i några år, och varje vår ser jag med glädje fram emot att få dofta på årets doft. Jag blir liksom aldrig besviken på dem…de är lätta, sprudlande, lite ”barnsliga”, och bara så somriga…

Årets gör en inte besviken. Detta är sommar! Hjärtnoten i denna doft utgörs av somrig vattenmelon. Något som redan syns väl utanpå flaskan. För att framhäva vattenmelonens söta noter så har det tillsatts mandarin, calone, päron, rött äpple och bränd mandel. Tiareblomman, mysk och ambrox gör den mer sensuell och fräsch.

Designen på flaskan andas sommar. Melonen, färgerna…som att hamna på en solsemester. Gränder, pool, hav… Frihet, förväntan, äventyr, livsglädje…

Söt och fräsch! 2018’s blivande sommarminnen på flaska…

Ca pris: från 420:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *