Rehydrating Neroli Water – Kerstin Florian

linn

På Kerstin Florians top 5 förra året, över de mest sålda produkterna, finns ett av de ljuvligaste blomstervatten du kan tänka dig. Har du en gång använt det/doftat på den så kan jag nästan lova att du sedan är fast; Rehydrating Neroli Water!

Detta blomstervatten innehåller extrakt från Neroliblomman som är väldigt återfuktande för huden. Näring, främjar cellregenerationen och även lugnande för överkänslig hy.

Denna spray används antingen som ansiktsvatten efter rengöring av ansiktet eller som en kroppsspray efter dusch. Eller så kan du använda den som en återfuktande spray under dagen, för en fräsch känsla. Jag använder den just som en återfuktande spray under dagen. Känslan är otroligt frisk och uppiggande, särskilt under varma dagar. Är också helt perfekt att ha med sig när man reser för att tillföra just fukt, eller de dagar man spenderar alltför lång tid framför en datorskärm. Funkar finfint att spraya ovanpå makeup.

Helt underbar doft!! Bara doften får mig att må bra…som att hamna på ett spa för en stund… Känslan av denna finfördelade spray som sprider sig över ansiktet ger en sådan ren känsla, fräsch, och ”uppvaknande” för huden.

Min bästa resevän och räddning trötta dagar.

Ca Pris 389:- 100ml 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *