Clearing Mattifier – Dermalogica

linn

Här kommer ett litet påsktips! Måste bara dela med mig av denna produkt från Dermalogica, den är inte ny utan detta är en gammal goding. Jag har börjat använda den flitigt på senaste och den är verkligen bra! Jag pratar om Clearing Mattifier.

Vad tillför då denna produkt? Jo den är till för dig med blank hud/t-zon, oren hud. Jag har alltid haft en tendens till att bli blank I t-zonen, något jag aldrig har gillat… Därför är jag extra glad över att sådana här produkter finns, och att de verkligen funkar.

Detta är en silkeslen gel som du använder på blanka/orena områden, som gör att hudytan håller sig matt.

Dessutom så jobbar produkten även med att motverka blemmor och tilltäppta orenheter, dämpar talgproduktionen men utan att för den skull torka ut huden.

Nyckelingredienserna Clearing Mattifier är:

Salicylsyra – stimulerar naturlig exfoliering, verkar lugnande och avlägsnar tilltäpptheter. Grönt Te & Kamomill – dämpar känslighet och rodnad. Vitamin A – stimulerar cellförnyelse.

Känslan är sammetslen, och den lägger sig lite som ett mattande ”filter” på huden. Det jag även har märkt nu när jag använt denna flitigt varje morgon ett tag är att mina orenheter i dessa områden har blivit avsevärt bättre.  Så om du vill hitta en riktigt bra produkt som mattar ner och jobbar mot orenheter så hittar du din vän här!

Ca Pris: 499:-

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *