Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog/functions.php on line 297 Blush Candy – Maria Åkerberg - Linn Stenberg

Blush Candy – Maria Åkerberg

linn

1 april! Påsk och vårmånad! Vad passar då bättre än ett nytt färgstarkt rouge! Denna rosa härlighet släpptes nu i mars och är så fin och ger förhoppning om vår och sommar!

Maria Åkerberg – Blush Candy är en kall, ceriserosa nyans. Perfekt för dig som letar efter ett rosa puderrouge med lite skarpare rosa färg. Vill du ha en mildare ton applicerar du ett tunt lager, men vill du ha mer intensitet i färgen är det bara att applicera rikligare! Färg och lyster! Denna passar även fint som en ögonskugga.

Som de andra rougen från MÅ så är även detta växt- och mineralbaserat. Vilket innebär att det vårdar huden och låter den andas. Innehåller en stor mängd pigment, från Kisel, Järnoxider och Talk, och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt.

Fin hållbarhet och produkten räcker väldigt länge!

Jag gillar verkligen denna! Så härligt med en starkare färg bland mina andra milda, pastelliga rouge. Den kalla nyansen är pricken över i i denna blush – Candy!

Ca Pris: 189:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *