Creator face palette – Pür

linn

Vissa produkter är man mer nyfiken på än andra. Jag har varit så himla nyfiken på vårnyheterna från Pür, förra sommaren var det nämligen en av deras paletter som blev flitigt använd av mig. Så…när jag fick höra talas om denna palette och läsa utlåtanden om ”lycko-pirr” o glädje…ja då kan jag säga att mina förväntningar skruvades upp. Om produkten lever upp till dem? Jajamen!

En av Pür’s nyheter är alltså denna palette som går under namnet: Creator – Face Palette.

Alltså, för det första: utsidan på den! Tycker den är galet snygg, ”ligga-framme-snygg” i badrummet. Sedan, tyngden när man får den i handen! Genuin, rejäl känsla. Allt annat än en billig plastig känsla. Redan här är jag kär! När man öppnar upp locket med magnet då…ja då blir man ännu gladare!

Denna palette innehåller alltså 12 skuggor, 1 highlighter och 1 bronzer. 4 av skuggorna är sidenmatta, medans de andra är skimriga, vissa lite mer åt det metalliska hållet. Denna palette är ihopsatt av makeup-artister, vilket man kan se tycker jag. Denna palette är inte mesig på något sätt, denna är till för dig som vill testa dig fram och leka fram snygg make-up.

Skuggorna är rikligt pigmenterade och väldigt lätt-arbetade och mjuka. Finns nyanser som passar både till vardags och till fest. Precis det jag önskar av en sådan här palette. Dessutom är skuggorna lösatagbara vilket innebär att du lätt kan fylla på när favoriten tagit slut, eller köpa en annan nyans.

Locket täcks av en stor spegel som lätt fälls ut – fria händer!

”Don’t just dream it. Create it.” Ett motto vi borde leva efter varje dag oavsett om det gäller makeup eller livet i allmänhet.

Kan bara säga att Pür har gjort en riktigt, riktigt fin palette! Imponerad av skuggorna och helheten!

Ca Pris 695:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *