Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog/functions.php on line 297 Bild från instagram @beautyoflinn - Linn Stenberg

Bild från instagram @beautyoflinn

linn

Älskar våren! Luften som är mildare, ljuset…och fåglarnas underbara kvittranden på morgonen! Magiskt så att man vill stoppa tiden ett tag! Helgen har jag dock mest spenderat på soffan… utdragen visdomstand & riktig förkylning på det…allt annat än kul. Men nu, nu börjar jag få ny energi! 

Himmelsblå, somriga, skor i satin från Nelly & kuddar från Ceannis och Åhléns. 💙

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *