Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog/functions.php on line 297 Recovery Mask – Acasia Skincare - Linn Stenberg

Recovery Mask – Acasia Skincare

linn

Recovery Mask! Tack för att det finns produkter som hjälper till att göra en piggare! När man legat med förkylning i kombination med utdragen visdomstand, så kan ni tänka er själva att man kanske inte är till sitt fördelaktigaste Jag… Småsliten, glåmig och grå… Det är då man hurrar lite extra och tackar för att det finns utomordentliga produkter att hjälpa huden på traven. Såsom Recovery Mask från Acasia.

Recovery Mask – är just en ansiktsmask. Denna mask jobbar med att öka hudens spänst, lyster och ger en klarare hudton. Mycket lugnande och stärkande. Passar även till den känsliga huden. Rika ingredienserna I denna härliga mask är: mandelolja, hyaluronsyra, provitamin B5, humle, A & E-vitamin, Tambourissa Trichophylla Leaf extract, sallatsspikblad och nyponfröolja.

Acasia är ett svenskt märke som grundats av hudterapeuten Anna Karin Wahlberg. Anna Karin har en lång erfarenhet av hudvård och har tillsammans med erfarna kemister på Dr Temts Laboratories i Wien tagit fram sin egna, effektiva hudvårdsserie – Acasia Skincare. Och hon har lyckats bra!

Denna mask kan du antingen använda som en ”vanlig” mask, applicera på rengjort ansikte och låt sitta I 15 min. Tvätta sedan av den, eller torka bort överflödig mask med pads, och låt resten sjunka in I huden. Eller, så sover du med den! Lägg på som en vanlig mask och låt sitta över natten. Då har huden många timmar på sig att gotta sig i alla härligheter. Ingen kladdig känsla som smetar av sig på kudden, nej denna går in i huden. Jag brukar variera hur jag använder denna, men nu på sista veckan har jag sovit med den två nätter – och huden mår så fantastiskt bra på morgonen! Huden ser klar ut, boostad med fukt, jämnare hudton. Den uppfyller min önskan! Så detta är en finfin vän att ha i badrumsskåpet!

 

Ca Pris 395:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *