Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog/functions.php on line 297 Color Riche Shine – L’Oréal - Linn Stenberg

Color Riche Shine – L’Oréal

linn

Läppar, läppar, läppar…jag kan erkänna att jag nästan alltid har minst fem läpp-produkter i handväskan…är ju bra att ha… 😉 Finns ju en mängd matta produkter, som kan vara riktigt snygga, men…jag är svag för glansig formula. Och L’Oréal’s Color Riche Shine ger mig precis den fantastiskt glänsande effekten jag älskar!

Dessa läppstift ger en intensiv färg, rejält pigmenterade, med en maximal glans! Älskar det! Dessutom tillför dem fukt, torkar absolut inte ut läpparna. Känns som en blandning av läppglans och läppstift, absolut inte någon klibbig känsla utan formulan är mjuk! Härlig!

Är också väldigt svag för förpackningen…hylsan som ser ut som glas..med gulddetaljen runt…

Här ser ni fem av nyanserna:

245 High on Craze – min favorit! Aprikos/persiko nyanser står högt i kurs hos mig

465 #Trending

109 Pursue Pretty – en härligt stark rosa nyans. Snygg i sommar!

464 Color Hype

352 #Beautyguru

High on Craze & Pursue Pretty är mina godbitar!

Ca pris: 149:-

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *