Calm Water Gel – Dermalogica

linn

Vilket väder vi har! Som jag älskar denna värme, solen, blommor o grönskan som exploderat överallt! Så här skulle jag vilja ha det året runt…
Viktigt I denna sommarvärme är att komma ihåg att dricka mycket vatten, men även att återfukta huden rikligt! Fukt, fukt, fukt…kan man aldrig få för mycket av!
Dermalogica – Calm Water Gel!

Jag önskar att jag kunde låta er alla få en tub av denna fuktcreme, för den är som en ljuvlig fuktbomb för ansiktet! Lätt, svalkande och svullnadsdämpande! Känns helt viktlös på huden!

Calm Water Gel är en gel som när du applicerar den i ansiktet förvandlas till vad som känns som vatten. Känns precis som vatten. Häftig känsla tycker jag. Så det känns bokstavligen som att huden dricker.

Denna gel tillhör Dermalogicas UltraCalming produkter vilket innebär att den reducerar hudkänslighet och lugnar rodnad. Vårdande och hjälper huden att återställa sin naturliga barriärfunktion för att förbättra motståndskraften mot yttre miljöpåverkan.

Äppelextrakt och glycerin återfuktar och mjukgör. Fikonkaktus stamextrakt dämpar känslighet och förbättrar hudens fuktbindande förmåga. Hyaluronsyremolekyler i olika storlekar binder fukt och bildar en skyddande hinna på huden. Denna unika teknologi optimerar fukthalten i vävnaden under många timmar.

Viktlös, svalkande, fräsch, törstsläckande (för huden), som passar alla! Så imponerad av denna fuktgel som maximerar fukttillförseln!

Ca pris 599:- 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *