Moschino Fresh Gold

linn

Nu för tiden går jag ständigt runt med en liten guldflaska i väskan… Denna lilla guldflaska, formad som en rengöringsspray, är alldeles, alldeles underbar! Väcker glädje och energi hos mig…och doftar helt gudomligt!

Moschino Fresh Gold! Detta är den tredje doften I den framgångsrika Fresh-serien. Och den är min absoluta favorit! Ni vet känslan när man ”hittar rätt”! Att det är en parfym som är precis det man sökt efter, och som passar som handen I handsken.
Temat är guld och är en hyllning till kvinnan som ser på livet med glimten I ögat.

Doften beskrivs som en fruktig cocktail, mjuk och lekfull. Feminin och sensuell med blommiga toner. Basen består av rika tränoter som blandas med vanilj och musk – det sensuella.
Den är fräsch! Somrig och lätt men med djup…förstår ni vad jag menar?

Toppnot: Mandarin, Päron, Rabarber, Vit Persika
Hjärtnot: Jasmin, Mahonia blomma, Orkidé
Basnot: Sandelträ, Akigalaträ, Vanilj, Musk

Elegant, sensuell, lekfull och sommar!
Behöver jag säga att jag bara MÅSTE ha denna i stor flaska…?!?

Ca Pris: 420:- 30 ml

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *