Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog/functions.php on line 297 Nügg FaceMask - Linn Stenberg

Nügg FaceMask

linn

Har ni någon favorit bland dessa ansiktsmasker?
Vad jag gillar dessa små godbitar i olika färger…
Finns för alla hudbehov, perfekt ”portionsförpackade” för ansiktet, lätta att ta med sig, och är dessutom otroligt bra!
Sist så använde jag Facemask Hydrating – underbar! Aloe-vera juice, kameliaolja, spirulinaextrakt. Dessa ingredienser gjorde underverk! Intensiv mask som återfuktade rejält, gav mjukhet och fylligare hud. Rekommenderas verkligen!

Ca pris 39:-

www.instagram.com/beautyoflinn 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *