Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog/functions.php on line 297 Tjuren i hörnet kommer få dig att springa - Viktoria Wyckman

Tjuren i hörnet kommer få dig att springa

Viktoria Wyckman Ågren

Det handlar inte om att man inte kommer få några chanser här i livet. Alla får chanser. Men i olika definitionsformer. Det handlar om att ta sina chanser och göra något av dem. Det handlar inte om frågan att få dem, utan att ta dem, och att använda dem. Det går inte att bara ta emot och inte handla. Det handlar inte om att se på utan att agera. Det handlar inte om materialitet det handlar om mentalitet. Det är inte vad vi får som spelar roll utan det är vad vi gör med det vi får som avgör. Enligt mig är gräset grönare på andra sidan men vägen till andra sidan är vilseledande och det finns en tjur i varje hörn. Det finns alltid hinder som stör ens framfart, som står i vägen på stigen och som många gånger grävt upp hela vägen till ditt mål. Därför är kartorna du målat upp på möjliga vägar förgäves. Det finns många gånger ingen väg att vandra på.

Släng alla kartor du målat upp. Hoppa över alla taktiker som endast byggts upp konventionellt och enkelriktat. Strunta i tjuren i hörnet men blunda inte för alla de som missunnar dig och som önskar dig misslycka. För där finns en chans. En chans att motbevisa och en chans att visa att deras ord blir en omvänd kostnad som är dig till nytta och att deras mentalitet baseras på misär. För de har fel. Tjuren i hörnet är inget hinder, gräset blir grönare och trots att dina planerade stigar är upprivna på vägen så kommer inget att vara ett hinder du inte kommer förbi. För dina omvända kostnader är tillgångar och en del i den kommande vinsten.

Tjuren i hörnet kommer att jaga dig. Dina bittra fiender kommer att hata dig. Dina missunnsamma vänner kommer med missunnsamma ord mata dig men säga att de saknar dig. 

Eller så tänker man annorlunda.

Tjuren i hörnet kommer få dig att springa. Dina bittra fiender kommer få dig taggad. Dina missunnsamma vänner kommer få dig att kämpa och osanningen i meningen ”jag saknar dig”  kommer få dig att lyckas och inse att du aldrig vill komma tillbaka till missunnande, oärliga människor vars liv genomsyrar misär och hopplöshet.

Det går alltid att vända och använda allt som går emot dig. Det handlar om inställning.
Allt det andra tror kostar dig energi kan göra dig rik. 


1 reply to “Tjuren i hörnet kommer få dig att springa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *